marți, 7 noiembrie 2017

Aishwarya Rai - frumusetea la superlativ

Cine este Aishwarya Rai? Este frumusetea la superlativ, o splendoare rara care nu suporta comparatie. Frumusetea ei cu greu poate fi descrisa in cuvinte, ochii ei sunt precum safirele, Aishwarya Rai e definitia trasaturilor fizice perfecte. Cine a desemnat-o Miss World nu a gresit. La 20 de ani dupa ce a fost incoronata Miss World continua sa cucereasca admiratia întregii lumi. Oare ce secrete ascunde Aishwarya Rai? La o documentare mai aprofundata am constatat cu placere ca in majoritatea top-urile realizate de diferite publicatii din lumea intreaga, actrita Aishwarya Rai, simbolul frumusetii indiene, ocupa locuri fruntase. Aishwarya Rai merita sa fie sufocata cu o tona de complimente pentru ca le merita, este number one in materie de frumusete si talent. In varsta de 44 de ani, inca detroneaza cu frumusetea ei sublima toate "prospaturile" pretendente la titlu de cea mai frumoasa femeie din lume.


Aishwarya Rai s-a nascut la data de 1 noiembrie 1973 n Mangalore, Karnataka, India, este scorpion si de meserie actrita si fotomodel. Tatal sau este biolog marin iar mama sa, Vrinda Rai este scriitoare. Dupa ce a renuntat la gandul de a studia medicina, Aishwarya Rai s-a inscris la Colegiul Raheja pentru a studia arhitectura, insa a renuntat mai tarziu la studii pentru a-si continua cariera in modelling. In 1999, Rai avea o relatie cu actorul Salman Khan insa cei doi s-au separat in 2001 din cauza abuzurilor fizice, verbale si emotionale ale lui Khan. Interesant, deci Salman Khan, "iubitul" Iuliei Vantur, are prostul obicei de a-si abuza iubitele fizic, verbal si emotional, ...si presa mercenara romaneasca, nu sufla o vorba despre acest aspect.


Cum se face ca India a dat lumii una dintre cele mai frumoase femei din istoria omenirii? Ce stim despre India? Civilizatia indiană a luat nastere cu aproape 4500 de ani în urmă si reprezintă una dintre cele mai vechi culturi din lume. India se întinde pe 29 de state, adăposteste peste 1,2 miliarde de locuitori, fiind întrecută doar de China. Nu există o limbă oficială, populatia vorbind hindusa, bengaleza, telugu, tamila, marathi si urdu. In India cele mai multe căsătorii sunt aranjate de părinti, o situatie destul de des intalnita si la romani. Familia fetei este cea care, de regulă, alege un sot si face propunerea acestuia si familiei sale, iar acesta împreună cu familia acceptă. Foarte rar are loc un refuz. De regula, dupa casatorie, mirii locuiesc in continuare cu parintii (la parintii mirelui). Dupa cum lesne se poate observa familia are un rol foarte important in societatea indiana. Cam asta e lumea din care vine Aishwarya Rai.


In primul rand cariera de model a invatat-o un lucru: disciplina. Fara seriozitate si disciplina nu exista performanta. Aishwarya Rai este in general vegetariana, exceptie de la regula fiind pestele. Nu este adepta alimentatiei nesanatoase, alimentatiei de tip "fast-food". Fast-food inseamna hamburger, pizza, shaorma, etc. Aceste alimente toxice cresc glicemia, favorizeaza aparitia cancerului, bolilor de inima, diabetului, creste tensiune arteriala si determina depunerea de grasimi pe vasele de sânge. Ce e gustos nu intotdeauna e sanatos.


Alte calitati pe care le intalnim la Aishwarya Rai, una dintre cele mai frumoase femei din lume in opnia publicului larg, este ca nu fumeaza si nu consuma bauturi alcoolice. Din punctul meu de vedere, Aishwarya Rai, înzestrată fiind cu o frumuseţe naturală aproape ireală, nu poate fi comparata cu nimeni, este unica, este una dintre cele mai frumoasa femeie din lume, din toate timpurile. In fiecare dimineata, ca multe alte modele, vedeta isi incepe ziua cu un pahar de apa in care stoarce putin suc de lamâie. Un alt secret al vedetei este ca bea pe fiecare zi de stinge, ...cate 8-10 pahare cu apa.


La cei 40 de ani actrita a facut senzatie la Festivalul de la Cannes in 2014, le-a aratat tuturor ca inca este o femeie superba. Aishwarya este casatorita cu actorul Abhishek Bachchan si este prima actrita indiana care a facut parte din juriul Festivalului de Film de la Cannes. In prezent actrita este cea mai bine platita de la Bollywood. Interesanta si oarecum ciudata reactia barbatilor cu care Aishwarya Rai intra in contact, reactie pana la urma fireasca. Se poate observa cu usurinta cum Dylan McDermott in "The Mistress of Spices" se uita la ea cu o privire exagerat de galesa, de parca n-a mai vazut femei frumoase in ochi iar David Letterman pe toata durata emisiunii sale in care a avut-o ca invitata, a dat in balbaiala. Asta e efectul pe care il are asupra barbatilor o Miss World, o frumusete mondiala, trebuie sa intelegem situatia.


Aishwarya Rai - frumusetea la superlativ, este una dintre cele mai frumoase femei din Univers. Superba, sublima, ea reprezinta cel mai înalt grad de frumusete. Afrodita zilelor noastre, frumusetea perfecta si armonia formelor. Sa ajungi sa fi declarata, desemnata cea mai frumoasa femeie din lume e un merit personal deosebit care nu presupune niciun fel de obligatie fata de nimeni. Sa fi acuzata ulterior de propriul popor ca ţi-ai tradat patria prin simplul fapt ca te-ai ingrasat tine de domeniul absurdului. Pana la urma n-am o parere prea buna faţa de poporul indian, cu toata civilizatia lui de 4500 de ani,  il consider un popor alcatuit din salbatici.

Poze cu Aishwarya Rai







Niciun comentariu: